Advies & interimmanagement

Referentieprojecten

AssetPouwer werkt voor toonaangevende organisaties en bedrijven die complexe of kostbare assets bezitten of beheren. Hieronder vindt u een selectie van uitgevoerde projecten.

ISO 55001 Assetmanagement gap analyse

TEAM Terminal wil haar assets optimaal beheren en hierbij meer in control zijn zodat zij de continuïteit en veiligheid kan waarborgen. AssetPouwer onderzocht aan de hand van ISO 55001 op welke aspecten het assetmanagement verder verbeterd kan worden.

TEAM Terminal

>> Lees verder

PAS 55 Assetmanagement gap analyse

ProRail streeft naar operational excellence en wil de dagelijkse prestaties op het spoor en op de stations voortdurend en blijvend verbeteren. AssetPouwer onderzocht aan de hand van PAS 55 op welke aspecten het asset management verder verbeterd kan worden en kwam met concrete verbetervoorstellen.

ProRail

>> Lees verder

Business case en risico analyse outillage

Het openbaar vervoer bedrijf RET investeert in een nieuwe werkplaats voor tram en metro. AssetPouwer voerde een risico analyse uit en stelde een business case op voor de investering in outillage die RET voorzag. Hierdoor realiseerde RET een grote besparing.

 

 

RET

>> Lees verder

Introductiecursus ISO 55000

Veel organisaties oriënteren zich op assetmanagement en ISO 55000. AssetPouwer organiseert in samenwerking met ZAAM regelmatig cursussen assetmanagement en ISO 55000.

Cursus ISO 55000 assetmanagement

 >> Lees verder

Workshops Assetmanagement

Diverse organisaties wilden meer inzicht krijgen in de aspecten van assetmanagement, draagvlak creëren voor verandering of kennis delen. AssetPouwer organiseerde diverse workshops waarbij de Assetmanagement Game succesvol werd ingezet.

Ballast NedamStruktonRWSStrabagProRailNVDOWaterschap Stichtse RijnlandenWestland Infra

 

 

 

>> Lees verder

Benchmark marktconformiteit onderhoud

GVB wil het voor Amsterdam geprefereerde vervoerbedrijf zijn. Adrie Pouwer toonde aan op welke aspecten het onderhoud marktconform is en kwam met voorstellen voor verdere verbetering van prestaties.

 

 

 

GVB

>> Lees verder

Europese aanbesteding en contractmanagement railmaterieel

NS verzorgt dagelijks voor meer dan één miljoen klanten in Nederland de treinreis over een druk bereden spoor. Hiervoor heeft NS betrouwbaar materieel nodig. Adrie Pouwer voerde binnen vele aanbestedingsprojecten een leidende rol op gebied van RAMS en LCC.

NS

>> Lees verder

Europese aanbesteding en contractmanagement outillage

Het openbaar vervoer bedrijf RET in Rotterdam bouwde een nieuwe remise voor haar trams. AssetPouwer begeleidde de volledige introductie van belangrijke outillage in deze werkplaats.

RET

>> Lees verder