Advies & interimmanagement

De kracht van AssetPouwer

De kracht van AssetPouwerDe kracht die AssetPouwer biedt, gaat verder dan de "Power" in de naam alleen. De kracht van AssetPouwer komt voort uit de volgende waarden:

Doelstellingen van uw organisatie

De doelstellingen van uw organisatie staan bij alle diensten die AssetPouwer levert centraal. Een activiteit heeft alleen toegevoegde waarde als deze direct of indirect een bijdrage levert aan de doelstellingen van uw organisatie.

Mens

AssetPouwer betrekt uw medewerkers expliciet in het project, bevraagt, luistert en maakt gebruik van hun kennis en ervaring. Zo zorgen wij voor een resultaat dat optimaal gedragen wordt.

Wij zorgen voor een persoonlijke benadering. U weet van tevoren wie aan uw project werkt en dat deze zich volledig voor u zal inzetten.

AssetPouwer ontzorgt. Wij begeleiden uw project van start tot realisatie. Als hiervoor derden nodig zijn, zorgt AssetPouwer er voor dat deze worden betrokken. Hiervoor beschikken wij over een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners.

Structuur

Wij brengen een duidelijke structuur aan in projecten. Dit geeft u en uw medewerkers inzicht in de route die leidt tot het gewenste resultaat. Daarnaast geeft het u de mogelijkheid bij te sturen waar u dat belangrijk vindt.

AssetPouwer voert projecten risico gestuurd uit. Risico’s voor de doelstellingen van uw organisatie en voor de realisatie van een project nemen wij op gestructureerde wijze mee.

Resultaat

AssetPouwer focust op realisatie. Wij geven u niet alleen een advies op maat maar begeleiden ook de implementatie hiervan. Uiteindelijk gaat het om op het realiseren van uw (verbeter)project; niet om het genereren van papier.