Advies & interimmanagement

Jaarcongres AssetManagement Nederland

Nederland bezit voor bijna drie biljoen euro aan gebouwde assets: huizen, industrie, infrastructuur. Een groot deel van die assets vergrijst. Is the perfect storm op komst? Dreigt er een enorme vervangingsgolf of is het slechts een rimpeling in het water? Is het feit of fictie? De meningen zijn verdeeld!

Als asset owner, assetmanager of service provider van een netwerkbedrijf (gas, water, elektra, telecom), infrabedrijf (weg, water, rail), gemeente of provincie of uit de industrie ga je op 21 september met elkaar in gesprek over hoe je de storm te lijf gaat. Vlieg je het vraagstuk aan vanuit leeftijd, conditie en risico’s van assets en ga je in op triggers en uitdagingen? Of benader je het vanuit transitie en innovatie en gebruik je deze storm om al surfend op een golf naar een hoger prestatieniveau te komen?

Laat je horen! Kom woensdag 21 september naar GasUnie in Groningen en praat mee, denk mee, deel je mening, leer van anderen en breidt je netwerk uit met stormvaste assetmanagers tijdens het jaarcongres.

Bekijk het programma en meld je hier aan.

 

Jaarcongres AssetManagement NederlandAssetPouwer is lid van het AssetManagement Nederland kennisplatform, het not for profit samenwerkingsverband voor en door assetmanagementprofessionals uit verschillende sectoren.