Advies & interimmanagement

Congres iMaintain 2015

iMaintain PlatformOnderhoud is topsport. Het beheer van installaties in de industrie gebeurt op hoog niveau. Het speelveld wordt onder meer bepaald door de vaak hoge leeftijd van installaties, de druk op presteren en het voldoen aan wet- en regelgeving. En hoewel de industrie trots kan zijn op behaalde resultaten: er is meer te halen!

Bij iMaintain 2015, het jaarcongres van de NVDO en het iMaintain platform, gaan we op zoek naar goud. Op 19 maart 2015 tonen we topprestaties en zoeken we antwoorden. Welke drive moet je bijvoorbeeld hebben om de beste te worden? Wat valt er nog te winnen met nieuwe technieken? Wat is de potentie van sociale innovatie? En hoe voorkom je dat er oplossingen met gouden randjes worden bedacht.

Wilt u weten hoe assetmanagement en ISO 55000 kunnen helpen bij het bereiken van deze topprestaties? Als lid van het iMaintain platform is AssetPouwer aanwezig bij het iMaintain congres. Maak een afspraak zodat wij elkaar niet missen. Onze contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Op de website van het iMaintain congres vindt u het programma en kunt u zich aanmelden.